Barbie show

Львів, Львівський театр опери та балету
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Barbie show - 25.09.2023 19:00

Barbie-world на сцені Львівської опери!

25 вересня запрошуємо в музичну подорож між реальним та казковим Barbie-світом – триб’ют-шоу «Barbie Show» від BIGSHOW orchestra!

На глядачів чекатиме грандіозне шоу, побудоване за мотивами культової прем‘єри 2023 року!

Улюблені саундтреки Барбі-світу у новому вимірі та неочікувані музичні поєднання у виконанні оркестру, рок-бенду, солістів в поєднанні з шоу-балетом.

Атмосферу barbie-world створюватиме:

«BIGSHOW ORCHESTRA» – сучасний віртуозний оркестр, який поєднує бездоганне та професійне академічне виконання з візуальним супроводом та шоу.

Диригент – Роман Мачишин.

А також:

Рок-бенд за участі кращих музикантів міста: Віктора Герчаківського, Ігоря Хомина, Юрія Присяжного та Івана Доценка, та професійний шоу балет «Karma», який входить в Top-20 WOD Berlin.

Солісти вечора, вони ж і мешканці barbie-world – Анастасія Яценко, Ксенія Царенко, Вікторія Ященко, Роман Владика, Юрій Рокецький.

Хореограф-постановник – Нана Острянко.

Автор проєкту – Анастасія Яценко (зірка легендарних проєктів «Notre Dame de Paris» «Rock Symphony», «Rock Opera Mozart Le Concert»).

На вас чекає неймовірна історія, в якій Барбі доведеться подолати чимало випробувань, аби перемогти усі труднощі на шляху до перемоги над злом, яке знищило мир та злагоду в прекрасному barbie-world!

І ми здолаємо труднощі та переможемо, оскільки частину коштів з продажу квитків спрямовуємо нашим захисникам!

Метки:

Львів, Львівський театр опери та балету
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Barbie show
Афиша Львів, Львівський театр опери та балету 2020. Купить билеты в Львів со скидкой онлайн. Концерты в Львів