Театральне об'єднання Fe.Nik.S. «AMORE по коліно»

Київ, КУЛЬТ театр
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Театральне об'єднання Fe.Nik.S. «AMORE по коліно» - 25.08.2023 18:30

Найсвіжіша прем’єра від студії-практикум Fe.Nik.S («Пристрасті за київським часом», «Дивні люди», «Інтимна розмова з ароматом бензину»)!
Іноді зворушлива, іноді глибока, але дуже смішна… комедія про кохання, зраду, дружбу і самореалізацію.
В ролях – зірки популярних серіалів, ютуб-проєктів та репертуарних вистав київських театрів:

Ну і їх персонажі, точніше – герої. Такі ж люди, як ми з вами.
Ірина. Бізнес-вумен, яка будує житлові комплекси, поки хтось руйнує її сім'ю – НАТАЛІЯ МУЗИЧКО (серіал «Реальна містика», ютуб-сітком «Хостел», вистава «Клуб хтивих невдах»).
Дмитро. Депутат, с дорослими справами та дитячими мріями – Федір КАРБИШЕВ (серіал «Слуга народу», вистави «Закохані танцюють у ліжку», «19 см кохання, або Огризки життя»)
Саша. Водій, яким намагаються керувати… пасажири – Михайло СПІВАКОВСЬКИЙ (вистави «А-ля кобеля, або Все що рухається», «Офіс. Запали в собі бажання», «Шукаю чоловіка на кожен день»).
Олександра. Стиліст, що не помічає красу у своїй спальні – Юлія ЖИРОВА (вистави «Розмір значення не має», «Міфи великого міста»).

Денис. Айтішник, який не прораховує баги у стосунках – Андрій СИДОРЕНКО (вистави «Кафе розбитих сердець», «Ван Гог. Листи до брата Тео»).
Ромео. Офіціант, який підносить так, що ризикує відгрібти – Роман СМОРЖЕВСЬКИЙ (вистави «Щастя: final sale», «Дивні люди»).
Режисер – Михайло Співаковський.

Метки:

Київ, КУЛЬТ театр
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Театральне об'єднання Fe.Nik.S. «AMORE по коліно»
Афиша Київ, КУЛЬТ театр 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ