Вечір Танго

Київ, Дворик МЦКіМ (Жовтневий Палац)
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Вечір Танго - 23.09.2023 19:00

Вечір танго у «Затишному дворику»

Літо пройшло та вже наступила осінь, але палка пристрасть кохання продовжує вирувати у наших серцях! Як іще краще можна розпалити вогонь кохання та зігріти осінній вечір, ніж пристрасним танго!!??

Запрошуємо всіх, хто хоче побачити цей прекрасний танок пристрасті і почуттів відвідати вечір танго на «Затишному дворику» 23 вересня 2023 р о 19:00

У супроводі оркестру «FueGo orchestra», який буде виконувати відомі світові хіти та аранжування українських пісень, для Вас зі своєю партнеркою Наталею Слісаренко танцює Віталій Загоруйко – хореограф-постановник, заслужений майстер спорту України з бальних танців, фіналіст шоу «Танцювальне Євробачення 2007», «Танцюють всі – 2 сезон», «Танці з зірками», та інших шоу та змагань.

Не пропустіть – насладіться прекрасним естетичним вечором із стильною музикою та шикарним танго!

А на початку програми – наші артисти проведуть невеличкий майстер клас, щоб ви могли насолодитися цим осіннім вечором і розпалити його у власному танці!

Музика у виконанні квартету FueGo orchesta – це стиль, неймовірна енергетика, високе художнє і професійне виконання в елегантному обрамленні, і зрештою, фірмове звучання!І Сьогодні це єдиний в Україні танго-оркестр, який виконує танго в оригінальному складі: скрипка, бандонеон, рояль і контрабас.

Репертуар FueGo Orchestra складається з кількох різноманітних програм: це танго «золотого століття», tango nuevo, світові хіти у стилі танго, а також відомі народні українські теми, аранжовані у стилі танго.

Метки:

Київ, Дворик МЦКіМ (Жовтневий Палац)
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Вечір Танго
Афиша Київ, Дворик МЦКіМ (Жовтневий Палац) 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ