Моцарт і Сальєрі

Одеса, Дім Клоунів
Билеты от 180 грн!
Купить билет на Моцарт і Сальєрі - 07.10.2023 18:00

Кримінальна комедія з життя пізнього середньовіччя. Усі події п'єси сталися на основі реальних фактів. Імена і прізвища головних героїв змінені.
Моцарт, Сальері та Бетховен, троє друзів вирішили зібратися на невеликий парубочий вечір, поспілкуватися, послухати хорошу музику, розважитися. І розважилися.
Весела компанія, іскрометні перестрілки і тонкі кепкування, і ось вже легка радість уранішнього похмілля захмарилася туманом ревнощів підозрілої недовіри. Сальері закоханий в дівчину на ім'я Карина. А у Моцарта в кишені її фотографія. Збожеволілий закоханий плескає отруту в келих з вином. Хоча ні, це фото не Карини. Чи її? Чи – не її? У якому келиху отрута і де, чий келих? І від чого серед фотографій дівчат, в кишенях Моцарта лежить фото з підписом – “Навіки твій, цілую ніжно, Дон Ортего”? І якщо Бетховен чує, то чиє позбавлене життя тіло простягнулося на підлозі? І хто тоді Чайковський, а хто – Глюк? Подивившись п'єсу, можна буде легко з цим розібратися. Але, спочатку, краще все ж подивитися.
Насичений іскрометним гумором ліричної поезії Б.Барского, блискучою акторською грою Валерія Швеца, хореографією Ірини Глушаковой, піснями і музичними джазовими імпровізаціями, віртуозно наповненими Вадимом Бессараба, – спектакль на очах публіки м'яко перетворюється на шоу, не даючи нікому з глядачів можливості залишитися байдужим.

Дійові особи:
Моцарт (пройдисвіт і баболюб) – Борис Барський
Сальері (алкаш звичайний) – Валерій Швец
Бетховен (глухий геній) – Вадим Бессараб
Муза (муза) – Ірина Глушакова
Автор – Б.Барский
Автор музики – Ю.Кузнецов

Метки:

Одеса, Дім Клоунів
Билеты от 180 грн!
Купить билет на Моцарт і Сальєрі
Афиша Одеса, Дім Клоунів 2020. Купить билеты в Одеса со скидкой онлайн. Концерты в Одеса