Страшно весела шоу-вистава «Хелловін-бал графа Дракули»

Київ, Центральний будинок офіцерів
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Страшно весела шоу-вистава «Хелловін-бал графа Дракули» - 29.10.2023 12:00

Міжнародний театр пригод і фантастики «КАСКАДЕР»
Представляє:
Страшно веселу шоу-виставу «Хелловін-бал графа Дракули»
Київ, Будинок офіцерів 29 вересня 2023 р, початок 12:00

Хочете весело і зі смаком провести цьогорічний Хелловін всією родиною? Тоді запрошуємо вас і вашу дитину на незабутнє святкування.
На вас чекають:
Грандіозна і страшно весела інтерактивна ігрова програма. Кращі аніматори Києва занурять усю вашу родину у свято – запропонують цікаві конкурси, атракціони і розваги! Розмалюйте своє обличчя аква-гримом! Позмагайтесь у конкурсі на найкращий містичний гарбуз! Танцюйте до упаду на нашій святковій костюмованій дискотеці! (Нарешті є змога продемонструвати ваші шикарні хелловінські костюми).
Шоу-вистава «Хелловін-бал графа Дракули» . Сам Дракула – володар і повелитель вампірів запросить усіх гостей до свого замку, де талановиті артисти, каскадери, співаки і танцюристи запропонують вам своє мистецтво на хелловінському балу. Певна річ, буде багато нечисті! Відьми і вампіри з усіх-усюд начаклують усім нам найкраще і найвеселіше свято!
Ну, і нарешті, наприкінці шоу кожний гість матиме абсолютно безкоштовну можливість взяти участь у фото-сесії з усіма представниками потойбіччя.
Не гайте часу! До зустрічі в гостях у графа Дракули!
Майстерністю артистів театру захоплюється публіка у всьому світі. Історія всесвітньо відомого театру “Каскадер” – це 35 років творчої праці та успішних виступів як в Україні, так і на найкращих сценах США, Німеччини, Австрії, Польщі, Італії, Швеції, Литви, Молдови, Канади.
Справжній подарунок від творців оригінальних українських музичних вистав «Рапунцель. Казка про зниклу принцесу», «Аладдін та чарівна лампа» «Кіт у чоботях», «Снігова королева. Сила гарячого серця», «Білосніжка та семеро гномів», «Новорічні пригоди Червоної Шапочки», «День народження Принцеси» широко відомих в Україні та за її межами.
Для справжніх цінителів добрих дитячих вистав, слід від яких назавжди залишається в душі кожної дитини! Найяскравіша подія 2023 року!!!

Метки:

Київ, Центральний будинок офіцерів
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Страшно весела шоу-вистава «Хелловін-бал графа Дракули»
Афиша Київ, Центральний будинок офіцерів 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ