Вокальна вечірка «Все буде Музика. Вечір української пісні»

Ужгород, Дах ресторану «Дельфін»
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Вокальна вечірка «Все буде Музика. Вечір української пісні» - 29.09.2023 18:00

ВОКАЛЬНА ВЕЧІРКА «ВСЕ БУДЕ МУЗИКА». Незвичайний політ «Пташки» продовжується. Вечір української пісні – це четверта серія від вокальної школи на даху ресторану «Дельфін». Першу, другу, третю ужгородці побачили в травні, липні й серпні. І ось 29 вересня – у Всесвітній день серця і напередодні Міжнародного дня музики! – серця містян будуть наповнюватися дивовижними мелодіями українських пісень. А саме 15 найкращих пташок і птахів заспівають у супроводі талановитих музикантів 29 українських хітів, зокрема «Мальви», «Спи собі сама», «Люди-тополі», «Буревіями». До речі, на вечорі прозвучать і авторські пісні від Yozeff і Verba. Жива музика в різних стилях виконання, енергійні танцюристки, майстерна гра київського акордеоніста Богдана Виговського створять прекрасну атмосферу, гарний настрій, приємні враження. А цікаві розповіді харизматичного закарпатського ведучого Володимира Шпільки урізноманітнять ваші емоції.
Звичайно, вокальні вечірки «Пташки» – це й особлива увага до одягу присутніх. Отже, бажано, щоб дрес-кодом вечора стала вишиванка, яка символізує єдність української нації. Але ми будемо раді бачити вас, наприклад, у вбранні з елементами синього й жовтого кольорів або в намисті, або у віночку. Вечірка присвячується захисникам України й матиме благодійну мету – збір коштів на підтримку Збройних Сил.
Р.S. Вечірка відбудеться 29 вересня і триватиме з 18.00 до 21.00 за адресою: Київська набережна, 3 (колишній ресторан «Дельфін»).
Увага: кількість місць – обмежена.

Метки:

Ужгород, Дах ресторану «Дельфін»
Билеты от 300 грн!
Купить билет на Вокальна вечірка «Все буде Музика. Вечір української пісні»
Афиша Ужгород, Дах ресторану «Дельфін» 2020. Купить билеты в Ужгород со скидкой онлайн. Концерты в Ужгород