Космічна Одіссея

Київ, Центральний будинок офіцерів Збройних Сил України
Билеты от 350 грн!
Купить билет на Космічна Одіссея - 21.10.2023 18:00

21 жовтня обов’язково потрібно дочекатися настання вечора та уважно прислухатися. В цей час можна буде почути мелодії далеких зірок, що долинають із неосяжних космічних глибин. Ми на Землі чуємо лише те, що доноситься до нас з темної й холодної безодні.
Так само і наші мелодії відлітають у подорож з найкращими режисерами та композиторами Голлівуду у все ще незвіданий космічний Всесвіт.
Запрошуємо вас взяти участь у захоплюючій космічній музичній Одіссеї.
Натхненні безмежними космічними просторами, у виконанні Національного академічного духового оркестру України, – звучатимуть: John Williams, Richard Strauss, Hans Zimmer, James Horner, David Arnold, Brian Tyler Ludwig Goransson, Michael Giacchino, Alexander Courage & Gene Roddenberry, Jerry Goldsmith.

Музика з найвідоміших голлівудських космічних блокбастерів: «Інтерстелар», «Зоряні війни», «Аватар», «Аполон13», «Армагедон», «Мандалорець», «Інопланетянин», «Зоряний шлях», «День Незалежності», – супроводжуватиме рух космічних кораблів та небесних тіл на великому екрані просто перед вашими очима.

Метки:

Київ, Центральний будинок офіцерів Збройних Сил України
Билеты от 350 грн!
Купить билет на Космічна Одіссея
Афиша Київ, Центральний будинок офіцерів Збройних Сил України 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ