OSOCOR RESTAURANT 5TH ANNIVERSARY

Київ, Osocor Residence
Билеты от 500 грн!
Купить билет на OSOCOR RESTAURANT 5TH ANNIVERSARY - 06.10.2023 18:00

З радістю анонсуємо найважливішу подію цього жовтневого сезону! Osocor Restaurant відзначає своє п'ятиріччя, і ми, по-перше, дякуємо саме вам за вашу безмежну підтримку протягом цих п'яти неймовірних років.

За цей час ми провели безліч івентів, створили миті та спогади, які назавжди залишаться в наших серцях.
Ви дозволили нам робити цей ресторан справжнім місцем зустрічей, культури відпочинку та вишуканої кухні.

На честь нашої п'ятої річниці ми підготували для вас особливий вечір, який запам'ятається назавжди. Вас супроводжуватиме неймовірно талановита співачка Gezweirdo, авторка хіту “ГАДДЕМІТ”, який підкорив кожного та кожну, і продовжує триматись в топах багатьох чартів. Компанію їй складатиме симфонічний квартет “Black Tie”, який надасть нам незабутні моменти музичної насолоди.

І це ще не все! Наш шеф-кухар, Сергій Олішевкін, підготував зовсім нове меню, яке гарантовано вас зачарує. Гастрономічне шоу на новій сцені ресторану обіцяє бути справжньою кулінарною подією.

Але ось що робить цей вечір ще більш особливим. Ми організовуємо благодійний аукціон на користь ЗСУ, зокрема на підтримку 110 окремої механізованої бригади. Ваша участь у цьому благородному заході допоможе нам внести вклад у підтримку наших військових.

Ми вдячні за вашу вірність та любов протягом цих п'яти неймовірних років. Цей день – наш спільний святковий момент, і ми не можемо дочекатися поділитися його магією з вами. Разом ми створимо незабутні спогади та робимо цей день найкращим у нашому житті.

Ну і звісно, торт.

З любов'ю і вдячністю,
Команда Osocor Residence

НА ТЕРИТОРІЇ РЕЗИДЕНЦІЇ ПЕРЕДБАЧЕНІ УКРИТТЯ та ПОТУЖНИЙ ГЕНЕРАТОР.
Наша адреса і карта проїзду: https://bit.ly/2zTlAlf

Метки:

Київ, Osocor Residence
Билеты от 500 грн!
Купить билет на OSOCOR RESTAURANT 5TH ANNIVERSARY
Афиша Київ, Osocor Residence 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ