VIP. Тернопіль ЗНАМ'ЯНКА

Знам'янка, Міський Палац Культури Знам'янка
Билеты от 180 грн!
Купить билет на VIP. Тернопіль ЗНАМ'ЯНКА - 29.09.2023 18:00

“V.I.P. Тернопіль” у Знам'янці!
29 вересня 2023 року у МІСЬКОМУ ПАЛАЦІ КУЛЬТУРИ відбудеться концерт “V.I.P. Тернопіль” у Знам'янці.

Популярна гумористична команда “V.I.P. Тернопіль” їде у Знам'янку, щоб розсмішити з корисливими, але благородними мотивами. Корисливими – бо вхід на концерт відомих гумористів як завжди буде платним. А благородними – бо тернополяни мають запит від воїнів ЗСУ на 30 автівок, тож збирають на них гроші. На концерті відбудеться благодійний аукціон з ексклюзивними речами від наших захисників та акторів “V.I.P Тернопіль”.

На глядачів чекають хіти гурту “Кіп’яток” та жарти від гумористів, що створили сценку про прах Путіна та запустили у світ фразу “Володька, не позор мене”.

Неодноразові переможці «Розсміши коміка», півфіналісти 1-го, та срібні призери 2-го сезону Ліги сміху, переможці Літнього кубку Ліги Сміху 2016 у Юрмалі, актори і автори скетчкому «Країна У» та сіткому «Одного разу під Полтавою», серіалу «Готель Галіція» – команда VIP Тернопіль із власним камеді шоу по Україні!

Не пропустіть тур легендарних українських гумористів!

Метки:

Знам'янка, Міський Палац Культури Знам'янка
Билеты от 180 грн!
Купить билет на VIP. Тернопіль ЗНАМ'ЯНКА
Афиша Знам'янка, Міський Палац Культури Знам'янка 2020. Купить билеты в Знам'янка со скидкой онлайн. Концерты в Знам'янка