Олег Скрипка. Зоряна Осінь у Деренівській Купелі

Нижнє Солотвино, Деренівська Купіль
Билеты от 700 грн!
Купить билет на Олег Скрипка. Зоряна Осінь у Деренівській Купелі - 30.09.2023 18:00

“Зоряна Осінь з Олегом Скрипко: Музична Подорож у Деренівській Купелі”
Ми маємо велику честь запросити вас на найнезабутніший концерт з видатним музикантом Олегом Скрипкою – “Зоряна Осінь”.
Ця подія відбудеться у найкращому місці для відпочинку та мистецтва, в прекрасній Деренівській Купелі, де магія природи поєднається з музичною гармонією.
30 вересня о 18:00 – Олег Скрипка приведе вас у захоплюючу музичну подорож, яка розкриє всю глибину його таланту і багатогранність музичного світу. Він подарує вам неймовірний вечір, де музика стане мовою душі та серця.
Деренівська Купель – це оаза природи, розташована серед велетенських дерев, та унікальним ландшафтом , де ви зможете насолодитися концертом Олега Скрипки під відкритим небом та вражаючим пейзажем.
Не пропустіть можливість долучитися до цього унікального музичного відпочинку та внести своєю присутністю вклад у нашу майбутню Перемогу.
Приєднуйтесь до нас і створюйте спогади на “Зоряній Осені” з Олегом Скрипкою в Деренівській Купелі, де музика об'єднається з природою, а ви з осіннім чарівництвом.
На концерті буде змога прийняти участь у благодійному аукціоні і придбати унікальні лоти. Всі виручені кошти підуть на потреби ЗСУ.


Нижнє Солотвино, Деренівська Купіль
Билеты от 700 грн!
Купить билет на Олег Скрипка. Зоряна Осінь у Деренівській Купелі
Афиша Нижнє Солотвино, Деренівська Купіль 2020. Купить билеты в Нижнє Солотвино со скидкой онлайн. Концерты в Нижнє Солотвино