КАРМЕН. КОХАННЯ СПРАВЖНЬОЇ ДИКОЇ ПТАШКИ

Київ, МКЦ ім. І. Козловського
Билеты от 250 грн!
Купить билет на КАРМЕН. КОХАННЯ СПРАВЖНЬОЇ ДИКОЇ ПТАШКИ - 27.10.2023 18:00

КАРМЕН. КОХАННЯ СПРАВЖНЬОЇ ДИКОЇ ПТАШКИ
Тематична концертна програма

Все має ціну. Не минуться безкарно
Свобода й любов – щедро платимо з вен.
Що ж – карта лягла і здійсняється карма;
Танцюй же востаннє, красуне Кармен!

Іспанська циганка з гарячою кров’ю, вихором почуттів і пристрастей – одна з найвідоміших героїнь світової культурної спадщини – представниця прекрасної статі, історія життя і кохання якої дотепер приваблює і бентежить розум та душу.
Кармен, хто вона – темпераментна, хитра, смілива та зухвала циганка-злодійка чи заручниця долі і власної натури, яка тісно пов'язана із своїм середовищем і є його породженням? Що веде її звивистими шляхами до кінця існування?
Хтось сприймає Кармен як втілення всіх вад злочинного світу, в якому панують крадіжки, обман, темні справи, брехливість, а хтось побачить дівчину, наділену кращими людськими якостями: вона завжди вірна своїй натурі, чесна й щира у тому, що є для неї найважливішим – у своїх почуттях та внутрішній свободі. Відстоюючи її, вона ладна померти, але не поступитися нею.
А може, Карменсіта – це пристрасть буття, сила духу, сила, що розсовує обрії… або яскрава палаюча троянда серед сірого попелу буденності, як її бачать творці нашої нової тематичної концертної програми.
Тож зарошуємо Вас разом з Українсько-іспанським центром «Школа фламенко» відправитись у захоплюючу подорож країною басків аби зануритись в її атмосферу бурхливої пристрасті і стати безпосереднім очевидцем одвічної людської драми – історії кохання Кармен і Хосе.
Спільний мистецький проєкт МКЦ ім. І. Козловського, Українсько-іспанського центру «Школа фламенко» й Донецької державної музичної академії імені С. Прокоф’єва Таврійського національного університету імені В. Вернадського (м. Київ) за участю Михайла Воробйова, Вікторії Матейко, Марії Тібірькової, Владислава Мокрицького та Єрофея Бондаренка.

Тривалість: 70 хв.

У залі театру – вільна посадка, тому Ви можете обрати найзручніше для Вас місце.

Шановні глядачі, МКЦ ім. І. Козловського має свою особливість: сцена та глядацький зал – це єдиний простір, тому вхід до залу після 3-го дзвінка неможливий.

Метки:

Київ, МКЦ ім. І. Козловського
Билеты от 250 грн!
Купить билет на КАРМЕН. КОХАННЯ СПРАВЖНЬОЇ ДИКОЇ ПТАШКИ
Афиша Київ, МКЦ ім. І. Козловського 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ