Єдиний Квартал. Телезйомка

Київ, Центр Культури та Мистецтв НАУ
Билеты от 490 грн!
Купить билет на Єдиний Квартал. Телезйомка - 20.10.2023 18:00

ЄДИНИЙ КВАРТАЛ» У КИЄВІ – ПЕРША ТЕЛЕЗЙОМКА З ГЛЯДАЧАМИ ЗА ДВА РОКИ! Нова програма, зіркові гості та подвійна порція актуального гумору від акторів двох кращих гумористичних проектів.

20 жовтня, Центр культури і мистецтв НАУ (проспект Любомира Гузара, 1). Початок о 18:00. Унікальна можливість побачити першими нову програму наживо! Майже два роки прихильники не мали змоги потрапити на концерти-телезйомки, адже на всі місця в залі запрошувались тільки військові, лікарі, рятувальники, волонтери – люди, які наближають перемогу України.

Тому на численні прохання, «Студія Квартал 95» цього разу обрала для зйомки нової програми більш просторий зал, щоб частина квитків стала доступною для всіх охочих! Глядачів концерту чекає актуальний гумор на злободенні теми, гострі жарти, пародії та патріотичні музичні номери. Зараз кожен виступ гумористів – це можливість сказати «дякую» нашим героям за те, що ми всі можемо жити і працювати.

Підтримка бойового духу наших захисників та захисниць – це важлива місія для акторів Студії «Квартал 95» ще з 2014 року. З початку повномасштабної війни гумористи разом з друзями-артистами дали вже понад 300 концертів для військовослужбовців, медиків, волонтерів, переселенців. У Херсонській, Миколаївській, Харківській, Одеській, Запорізькій, Дніпропетровській, Чернігівській областях… «Кварталівці» виступають у військових частинах, госпіталях, бомбосховищах, на полігонах та на станціях метро. Виїжджають близько до передової – щоб просто поспілкуватися з тими, хто не може покидати своїх бойових позицій.

Сміємось – отже, перемагаємо!

Метки:

Київ, Центр Культури та Мистецтв НАУ
Билеты от 490 грн!
Купить билет на Єдиний Квартал. Телезйомка
Афиша Київ, Центр Культури та Мистецтв НАУ 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ