«Співи сонця і тіні». Криворізький АМТМПМ «Академія руху»

Кривий Ріг, Театр «Академія Руху»
Билеты от 100 грн!
Купить билет на «Співи сонця і тіні». Криворізький АМТМПМ «Академія руху» - 05.10.2023 17:00

“Співи сонця і тіні” – пластична драма за мотивами творів Моріса Метерлінка у сюжетах «Сумний вальс» і «Сліпі»
.
МорісМетерлінк–один найяскравіших представників символізму з, лауреат Нобелівської премії (1911 р.). Він вважав, що за матеріальними явищами стоять таємні сили, з якими душа веде розмову, що на всьому матеріальному лежить відблиск духовного, а сенс творчості вбачав у можливості підштовхнути людей до пошуку.
Режисер-постановник Олександр Бєльський об’єднав у оригінальному сценічному творі – пластичній драмі «Співи сонця і тіні» дві паралельні сюжетні лінії.
Одна – за мотивами метерлінківських «Сліпих», в ній є варіанти відповідей на питання «Де ми живемо? Хто ми? У що ми віримо? Чи маємо надію всупереч розпачу? Які наші цінності?» та відбувається пошук сили, що поведе за собою тих, хто прагне рухатися далі попри негаразди та перешкоди… Оригінально трактуються символи: острів – Земля у Всесвіті, сліпі – людство в безвиході, поводир – віра, яку втратили люди, чекання у бездіяльності
– ілюзії.
Інша – асоціативні картини, створені під впливом сібеліусівської музики. . Основна ідея – непереможне життєлюбство, перед яким відступають хвороби та смерть, яке залишається навіть після відходу людини, перетворюючись на світло.


Кривий Ріг, Театр «Академія Руху»
Билеты от 100 грн!
Купить билет на «Співи сонця і тіні». Криворізький АМТМПМ «Академія руху»
Афиша Кривий Ріг, Театр «Академія Руху» 2020. Купить билеты в Кривий Ріг со скидкой онлайн. Концерты в Кривий Ріг