ROCK’N’ROLL & BOOGIE SHOW

Київ, Music Pub "Pepper's Club"
Билеты от 200 грн!
Купить билет на ROCK’N’ROLL & BOOGIE SHOW - 08.10.2023 18:00

8-го жовтня в рамках October Boogie Mini-Fest в Pepper’s Club – ROCK’N’ROLL & BOOGIE SHOW – жива музика, танці, перформанси!

В програмі:
-виступ The WiseGuyz та Merry Mary Quintet
-танцювальні шоу-номери Hot Boogie Club
– танцмайданчик для рокенрольних танців

The WiseGuyz – веселі, зухвалі, харизматичні професійні музиканти заміксують рокабілі, джамп-блюз, кантрі, свінг. На 100% автентично і на 1000% оригінально. Їхня трушна рок-н-рольна енергія не залишає байдужим жодного присутнього!
Merry Mary Quintet – вдале комбо проєктів Merry Mary та Root Fruit. В програмі як неквапливі блюзи на зразок “I’m Just a Lucky So And So”, так і запальні “Jump, Jive, An’ Wail”.

Партнери вечірки – танцювальна школа Hot Boogie Club. В жовтні традиційно школа проводила міжнародний фестиваль – October Boogie Fest. Цьогорічна подія має скорочений формат. Учні, тренери, друзі зустрінуться потанцювати, послухати музику та подивитись шоу-виступи – всі отримають свою порцію світлої ностальгії та радості.

Якщо ви ще не танцювали рок-н-рол, свінг, бугі-вугі – це саме той вечір, коли варто спробувати! Розслабитись та дати волю тілу рухатись в рок-н-рольних ритмах.

Метки:

Київ, Music Pub "Pepper's Club"
Билеты от 200 грн!
Купить билет на ROCK’N’ROLL & BOOGIE SHOW
Афиша Київ, Music Pub "Pepper's Club" 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ