ЩУКАРИБА, МС РЕП, CHOCOLLAB та MR SUNNY на UYAVA

Київ, Арт- простір UYAVA (ВДНГ)
Билеты от 200 грн!
Купить билет на ЩУКАРИБА, МС РЕП, CHOCOLLAB та MR SUNNY на UYAVA - 15.10.2023 16:00

ЩУКАРИБА, МС РЕП, CHOCOLLAB та MR SUNNY в арт-просторі UYAVA 15 жовтня
Передостанній вікенд на UYAVA має бути спекотним, незважаючи на градуси цельсія за вікном. Цей склад артистів, 100% не дасть вам хоч на секунду подумати про холод:
ЩУКАРИБА — руйнівники терміну “шароварщина”, цей гурт точно покаже вам, що таке справжня українська традиційна музика. У 2023 році ЩукаРиба почала співпрацювати з київським артистом, музикантом та ді-джеєм Chocollab, де вони разом шукають різні цікаві форми звучання українського фольклору у поєднанні із сучасною музикою.
MC РЕП — фанко-джазо-рнб-хіпхоп проєкт Михайла Галактіонова, він же МС РЕП — талановитий музикант та автор іронічних треків на суржику, які 100% стануть вашими улюбленими. Проєкт з'явився задля того, щоб збирати гроші на ЗСУ та підіймати настрій українцям.
CHOCOLLAB — DJ проект Діми Олексіенка, резидент об'єднання GRV GRV, який крутить швидку електронну музику починаючи від 140 bpm. В своїх сетах він поєднує такі жанри, як: Break, Jungle, House, Techno, Electro та Hip-hop
MR SUNNY — резидент культової dance-радіостанції KISS FM Ukraine, невід'ємна частина історії українських і міжнародних фестивалів, таких як Global Gathering Ukraine, Kazantip, LiveEnergy, GEM Fest, Білі Ночі, Polyana, MRPL Fest, BeLive, Underhill, а також, найбільших івентів KISS FM.
Вдягайтесь тепліше, а додаткове тепло в якості пледів та смачних гарячих напоїв ми беремо на себе.
ДЕ? КОЛИ?
15 жовтня, 16:00 — 20:00
UYAVA на ВДНГ, проспект Академіка Глушкова 1 (Сад Бажань, від головного входу праворуч до оранжереї)
Важливо! Поряд з локацією знаходяться два укриття та метро «Виставковий Центр»

Метки:

Київ, Арт- простір UYAVA (ВДНГ)
Билеты от 200 грн!
Купить билет на ЩУКАРИБА, МС РЕП, CHOCOLLAB та MR SUNNY на UYAVA
Афиша Київ, Арт- простір UYAVA (ВДНГ) 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ