«Венздей. Halloween Party»

Хмельницький, Хмельницький академічний обласний театр ляльок
Билеты от 150 грн!
Купить билет на «Венздей. Halloween Party» - 29.10.2023 17:00

Запрошуємо на неймовірну театралізовану вечірку на честь Хелловіна в місті Хмельницький!
Ви потрапите на День Відкритих Дверей у знамениту школу відьом, перевертнів, та іншої нечисті – Невермор! Справжні монстри відкриють двері до шкільної ярмарки, де на маленьких гостей чекає безліч розваг. Чаклунський стіл перевтілень зробить найстрашніший аквагрим. Будинок павука допоможе кожному створити маленьку чорну домашню тваринку, а головна відьма школи навчить робити монстра-лизуна!
Школа Невермор пригостить усіх маленьких гостей солодким павутинням, а також дозволить зазирнути у «Лавку Вурдалака» – місце де можна знайти найкрутіші сувеніри на честь свята Хелловін!
Увесь час ярмарки працюватиме фотозона, де кожен зможе зробити пам'ятні фото.
Не обійдеться і без квест-пригоди, яку розпочне таємний гість вечірки, та запросить прийняти участь в інтерактивній виставі з учнями школи: Венздей та її друзями! Дівчина-відьма знову потрапить у школу Невермор, де її чекають нові пригоди. Впоратися із ними їй допоможуть діти, які стануть не тільки учасниками вистави, а й зможуть впливати на розвиток подій! У виставі гладачів здивують спецефекти з відкритим вогнем, кріо-шоу з рідким азотом, та велетенський шаропад!
А у кінці вечірки відбудеться розіграш від таємного гостя, та фотосессія з усіма героями заходу!
Важливо відмітити, що усі розваги, окрім сувенірної продукції, вже входять у вартість квитка!
Тож поспішайте відвідати наймасштабнішу дитячу подію Хмельницького на честь Хелловіна – театралізовану вечірку «Венздей. Halloween Party».
Тривалість вечірки 135 хвилин.


Хмельницький, Хмельницький академічний обласний театр ляльок
Билеты от 150 грн!
Купить билет на «Венздей. Halloween Party»
Афиша Хмельницький, Хмельницький академічний обласний театр ляльок 2020. Купить билеты в Хмельницький со скидкой онлайн. Концерты в Хмельницький