Афиша концертов и спектаклей

Вистава «Лазанья по-французьки». Перший Театр Антрепризи та комедії

Вистава “Лазанья по-французьки”. Перший Театр Антрепризи і Комедії

Перший Театр Антрепризи та комедії гостинно відкриває свої двері нового сезону для всіх шанувальників театрального мистецтва. У новому сезоні Театр підготував кілька вистав, грандіозних шоу та програм, щоб кожний глядач зміг знайти своє.

Ця весела комедія створена за п'єсою Марка Камолетті, драматурга, який відомий європейській публіці як автор легких та невимушених комедій. В основі його творів – люди та людські відносини, які часто стають непередбачуваними. Саме тому його вистави користуються шаленою популярністю.

У виставі “Лазанья по-французьки” зображено родину, в якій кожен вже так загрався, що навіть не може згадати, кого ж йому слід зображувати. На основі цього виникає безліч заплутаних пікантних ситуацій, які захоплюють з першої секунди, коли актори з'являються на сцені.

Заплутаний сюжет, романтична та мила історія і улюблені актори – це все, що потрібно, щоб вечір, проведений в театрі, запам'ятався надовго. В ролях: Т.Яценко, Є.Паперний, Г.Хостікоєв, Д.Лаленков, К.Сінельник, М.Ягодкіна. Керівник театру Сергій Чудаєв (продюсерський центр “Comedy Space”, Перший Театр Антрепризи і комедії)

Exit mobile version