Тренінг «Життя як театр»

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Тренінг «Життя як театр» - 28.01.2024 16:30

Тренінг «Життя як театр»

Київ, неділя, 16:30. Тренінг «Життя як театр» з Юрієм Чабаном.
Про подію в форматі  «Питання – відповідь».
Про що тренінг? Про театр? Про акторську гру? – Та ні. Тренінг про життя, яке ми просто розглядаємо під час даного тренінгу як театр. Вчимося грати тобто жити. Красиво. Різні соціальні ролі. Різні моделі поведінки. Різний тип гри. Яка гра є оптимальною за тих чи інших життєвих обставин? – от на це питання ми й шукатимемо відповідь. Іншими словами тренінг можна назвати так: “Театр повсякденності або мистецтво грати життя” І, так, цей тренінг може буде цікавим та корисним для широкої аудиторії адже це синтез психології, філософії та режисури.
Де відбуватиметься даний тренінг? На скільки зручне місце? – В тому-то і справа, що MODI Art&Wine Gallery (місце, в якому відбуватиметься подія) – це не тренінговий зал. Галерея “Моді” – це заклад, що поєднує в собі арт-галерею та винний клуб. Але, хоч місце й не звичне для тренінгового формату, під цю подію воно більш ніж підходить. А ще в цьому богемному закладі виставлені роботи сучасних художників, а келих хорошого вина коштує всього 50 грн. (скажіть, чи багато Ви знаєте таких закладів в Києві?).
Вартість участі в тренінгу – 400 грн. Чому так дорого? – СТОП! Дорого? 400 грн. за трьохгодиннгий тренінг – це дорого? До того ж, насправді тренінг коштуватиме не 400 грн., а лише 200., бо з чотирьохста гривень, які Ви заплатите, 200 грн. можна використати на барі впродовж усього вечора (щодо цін на барі – див. попередній пункт ).
Чому так дешево? Це ж, враховуючи ціни на барі, виходить, що взагалі по-суті безкоштовно. – Та в тому ти справа, що я хочу просто поділитися з аудиторією своїми знаннями та вміннями – тим, що використовую під час проведення своїх екскурсій; тим, на чому розуміюся; тим, що вмію; тим, що можна освоїти і тим, що може бути корисним для багатьох.
ОТЖЕ:
Якщо Ви цікавитеся психологією (зокрема, психологію соціальною),
Якщо ви хочете дізнатися, що таке харизма і як деяких людям вдається тримати увагу аудиторії впродовж тривалого часу,
Якщо Ви хочете зрозуміти, як діяти в нестандартних життєвих ситуаціях (яку модель поведінки убрати за тих чи інших обставин)
І, зрештою, як просто бути цікавою людиною… і т.д. і т.п… ПРИХОДЬТЕ НА МІЙ ТРЕНІНГ!

Дізнатися всі подробиці та попередньо записатися на подію можна за посиланням – http://spraga.info/event/trenning-zhizn-kak-teatr-s-juriem-chabanom/
Галерея MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 – https://www.facebook.com/modigallery/events

Умови участі – вхід 400 грн, з яких 250 грн депозит (тобто, вино й інші напої, закуски та смаколики згідно богемних цін закладу).

Любите вино і тренінги – значить, ви у Моді! )

Метки:

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Тренінг «Життя як театр»
Афиша Київ, MODI Art and Wine Gallery 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ