Парк ілюмінацій. ILLUMINARIUM. Магія світла

Київ, ВДНГ, Яблуневий сад
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Парк ілюмінацій. ILLUMINARIUM. Магія світла - 05.02.2024 17:00

Золоте пшеничне поле та світлові скульптури: на ВДНГ відкривається арт-простір

Арт-простір «ILLUMINARIUM. Магія світла» — нові резиденти цьогорічної «Зимової країни» на ВДНГ. Унікальний парк ілюмінацій почне працювати з 9 грудня в Яблуневому саду, поруч з Оранжереєю.

Для киян і гостей міста ІLLUMINARIUM пропонує незабутній вир новорічного настрою і відпочинку, де ви зможете поринути у світ дитячих казок, святкового дива і забуття про труднощі сьогодення.

Парк об'єднають ілюмінованими тунелями та арками, а гості зможуть робити унікальні фото, прогулюючись арт-простором.

Ілюміновані металеві інсталяції з використанням LED- підсвітки стануть основою локації. Метавсесвіт заселять казковими тваринами та персонажами, чарівними деревами й цікавими абстракціями. Загалом для створення парку використають понад 50 інтерактивних ілюмінованих скульптур до 7 метрів заввишки.

Родзинкою простору стане золоте ілюміноване пшеничне поле 100 м2. І як і в реальному житті, після того, як сонце сяде, настає момент, коли колір і освітлення роблять все навколишнє дивовижно красивим.

Світлові інсталяції ILLUMINARIUM будуть занурювати гостей в магічне різдвяне сяйво.

Родзинкою простору стане золоте ілюміноване пшеничне поле 100 м2. Як і в реальному житті, після того, як сонце сідає, настає момент, коли колір і освітлення роблять все навколишнє дивовижно красивим, світлові інсталяції ILLUMINARIUM будуть занурювати гостей в магічне різдвяне сяйво.

Влучною коллаборацією проекту стала співпраця з Квестманією, тому по вихідним дням гості додатково зможуть розважити свою дитину цікавим розвиваючим новорічним квестом.
Кожна деталь гри спланована інтерактивним ланцюжком в основі якого лежить завдання розпалити крижане серце Грінча. Обіцяють, це буде неперевершено.

Квитки на квест купуємо тут: https://karabas.com/ua/tours/illuminarium-quest

Метки:

Київ, ВДНГ, Яблуневий сад
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Парк ілюмінацій. ILLUMINARIUM. Магія світла
Афиша Київ, ВДНГ, Яблуневий сад 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ