PIANO JAZZ. Ілля ЄРЕСЬКО and DNIPRO BIG BAND. Джазовий концерт

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 150 грн!
Купить билет на PIANO JAZZ. Ілля ЄРЕСЬКО and DNIPRO BIG BAND. Джазовий концерт - 22.02.2024 19:00

Джазове фортепіано-це ціла філософія!

Філософія краси, музики та свободи, стиль життя людей, які цінують креативність та неординарність.

Цей вечір вишуканої музики джазового фортепіано подарує вам відчуття справжньої свободи, внутрішньої краси та гармонії!

Музика, що випромінює любов, здатна змінювати людські життя!

Виконавці: DNIPRO BIG BAND

Соліст: Ілля ЄРЕСЬКО (фортепіано)

Ілля Єресько – джазовий піаніст.В музичному училищі ім. Глієра займався у класі Петра Пашкова, який на початковому етапі надав неоціненну допомогу. Кілька років вивчав закони композиції під керівництвом “чудового композитора і людини”, – як згадує про нього Ілля, – Анатолія Золкіна.

Після училища Іллі пощастило зустрітися з джазовим барабанщиком Аліком Фантаєвим. В особі Фантаєва Єресько знайшов однодумця; з ним було зіграно чимало різних авторських і тематичних концертів у клубах і на концертах. Плідна співпраця триває і досі. “Фантаєв дуже відчутно вплинув і впливає на мене та багатьох інших музикантів” – відзначає Ілля. З-поміж людей, які є особливо цінними в плані творчого однодумства, Єресько виособлює Гьотца Грюнберга, Валентина Корнієнка, Андрія Арнаутова, Дмитра Шлеляйна.

Участь у колективах: Схід-Side (альбоми “Brand New”, “SkhidSideman”), Квартет Гьотца Грюнберга, Kiev Salsa Kings, Овсяников & Єресько Band (альбом “OrganiZZmo”), DisLOCAdos.

Свій поточний стан справ Єресько характеризує так: “Зараз більше за все радує можливість грати кубинську музику з по-справжньому гарними музикантами й латинськими вокалістами, грати музику взагалі, можливість спілкування з людьми, які дійсно складають творчу еліту країни або складуть її в майбутньому”.

Метки:

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 150 грн!
Купить билет на PIANO JAZZ. Ілля ЄРЕСЬКО and DNIPRO BIG BAND. Джазовий концерт
Афиша Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро