Вистава-стендап «Боятися немає сенсу»

Київ, Національний центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса (НЦТІ ім. Леся Курбаса)
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Вистава-стендап «Боятися немає сенсу» - 16.02.2024 19:00

Авторська вистава-стендап «Боятися немає сенсу»
Постановка і гра Andy Iva
У рамках проєкту АРТ-ФЕСТУ «ЛЮТИЙ ЛЮТИЙ 2014-2024»

Ця вистава має на меті показати що таке війна з середини і тим самим дати можливість краще зрозуміти учасників бойових дій. Це можливість по іншому подивитись на ветеранів АТО, зрозуміти через що їм довелось пройти і в певній мірі намітити шлях для створення з ними діалогу який допоможе ветеранам повернутись до мирного життя, побороти проблеми ПТСР. Показати проблеми з якими зіштовхувались бійці під час війни через комедіно-трагічні ситуації.
Це живий діалог з глядачем і через його реакції чи їх відсутність зрозуміти наскільки важливою є та чи інша тема піднята у виставі і спробувати допомогти глядачу відчути себе на передовій.

На запитання, як можна сміятися із такого страшного слова як війна, автор говорить, що не тільки можна але і треба. Адже це не насмішка – це сміх. А сміх це ліки, це своєрідне щеплення, яке дозволяє залишатися людиною в тих страшних обставинах і це та зброя яка просто зводить нанівець усю психологічну війну ворога.

Тривалість вистави – 90 хв.
Вікове обмеження – 18 плюс

Вхід для військовослужбовців – безкоштовний.

Метки:

Київ, Національний центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса (НЦТІ ім. Леся Курбаса)
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Вистава-стендап «Боятися немає сенсу»
Афиша Київ, Національний центр театрального мистецтва ім. Леся Курбаса (НЦТІ ім. Леся Курбаса) 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ