Кохання. Музика. Весна.

Київ, Кірха Святої Катерини
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Кохання. Музика. Весна. - 08.03.2024 19:00

З ледь відчутним подихом приходить до нас Весна. В передчутті найніжнішого жіночого свята, ми запрошуємо Вас відкинути усі негаразди, життєві проблеми та поринути у світ сповненої шармом музики, насолодитися чистотою звучання, вишуканістю композицій, розмаїттям емоцій та створити весняний настрій для своїх коханих.

Якщо ви, чоловіки, хочете приємно здивувати свою другу половинку, матусю, доньку, чи, колегу подарувати їй феєрверк емоцій та море позитиву, святковий концерт «Кохання. Музика. Весна» – найкраща пропозиція. Такий особливий вечір вимагає особливої програми і максимум гарних емоцій!

ПРО ПОДІЮ

Замість традиційної романтичної вечері в ресторані чи вдома влаштуйте своїй коханій або близькій людині особливий сюрприз – подаруйте квитки на наш концерт.

Створюватиме музичну атмосферу Національний камерний ансамбль «КИЇВСЬКІ СОЛІСТИ». Затишна, світла зала Кірхи Святої Катерини додасть гармонії цьому вечору.

У програмі концерту твори Моцарта, Вівальді, Сен-Санса, Гріга.

Соліст вечора – скрипаль-віртуоз Дмитро ТКАЧЕНКО.

Диригент – Володимир СІРЕНКО.

Свято весни та краси залишиться у вашій пам’яті назавжди! Прийдіть і переконайтеся у цьому!

Жодної фонограми! Тільки ЖИВИЙ ЗВУК!

ПРО ОРКЕСТР
Національний камерний ансамбль «Київські солісти». Колектив із більш ніж 20-річною історією. Їм аплодували стоячи у Німеччині, Японії, Сингапурі, Естонії, Варшаві, Бельгії, Франції, Норвегії, Швейцарії та Швеції. У Відні «Київські солісти» отримали Гран-Прі Міжнародного конкурсу оркестрів.
«…єдиний український камерний ансамбль, виступи якого супроводжуються ажіотажами. А любити їх є за що. Вони «знімають перуки» з класиків, і, виявляється, Моцарти і Бетховени теж колись були живими людьми, які мають почуття і вміють кохати. Сучасна музика у виконанні ансамблю стає «зрозумілою». Нарешті, вони не бояться включати до своїх програм по декілька класичних шлягерів, які в академічному просторі зневажливо звуться попсою, і при цьому виглядати пристойно». О.Найдюк, журнал «ТОП-10». Проведіть цей вечір в компанії легендарного колективу та переконайтесь, що вони найкращі.

ПРО ЗАЛ

Кірха Святої Катерини, з одного боку, поєднує в собі аскетичні риси храму, з іншого боку, вже давно стала затишним концертним майданчиком, з чудовою акустикою, у самому центрі столиці, де регулярно проводяться популярні концерти класичної музики. Подаруйте своїй близькій людині незабутні враження і цей вечір залишиться у вашій пам’яті назавжди!

УВАГА! Прохід та проїзд до Кірхи Святої Катерини (вул. Лютеранська, 22) здійснюється виключно зі сторони вулиці Хрещатик.

Концерт триває без антракту.
Організатор події: “ODA” concert agency

*вхід для захисників та захисниць – безкоштовний (за попереднім записом в телеграм або вайбер 380678950878). Кількість пільгових місць обмежена.

*у разі початку повітряної тривоги концерт буде зупинено, а усім гостям запропоновано пройти в найближче укриття (станція метро Хрещатик). Після повідомлення про відбій повітряної тривоги, програма буде продовжена в межах загальної тривалості. Якщо повітряна тривога розпочинається після 20:00, концерт може вважатися завершеним.

Подаруйте собі та близьким гарні емоції та відчуття особливої музичної
насолоди! Нехай навіть у ці найскладніші часи, світло добра та надії не покидає вас.

Метки:

Київ, Кірха Святої Катерини
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Кохання. Музика. Весна.
Афиша Київ, Кірха Святої Катерини 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ