Прем'єра! Наша Леся. Поетично-музичний перформанс до Дня народження Лесі Українки.

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Прем'єра! Наша Леся. Поетично-музичний перформанс до Дня народження Лесі Українки. - 25.02.2024 16:00

Леся Українка – це не просто ім'я в підручнику, це неймовірна жінка, чия всеосяжна сила духу в змозі надихати, з таким багатогранним талантом в драматургії, що вона стала однією з найкращих в українській поезії. Її поеми та вірші вражають щирістю, інтимністю емоції, глибиною сенсів та красою мови.

Творчість Лесі Українки – це глибокий калейдоскопічний світ, де підіймаються теми патріотизму, кохання, стосунків чоловіків та жінок, самореалізації, оптимізму, людської сили та прагнення до свободи.

Це поетеса, яка не втрачає актуальності, тому ми присвячуємо їй концерт-перформанс. В програмі лунатимуть пісні на вірші “Вечірня година”, “Тішся, дитино”, “На зеленому горбочку”, “Хотіла б я піснею стати”, “Давня весна”, та саундтрек до м/ф “Мавка. Лісова пісня”, а також уривки віршів, які допоможуть краще розкрити персоналію поетеси.

Цей концерт – можливість по-новому відкрити для себе Лесю Українку, відчути її силу та глибину, а також насолодитися прекрасним українським модерном.

Приходьте на концерт і відчуйте силу та красу українського жіночого слова!

Режисерка: Олена ЦЬОПИЧ

Тривалість: 1 год. 20 хв.

Метки:

Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана
Билеты от 150 грн!
Купить билет на Прем'єра! Наша Леся. Поетично-музичний перформанс до Дня народження Лесі Українки.
Афиша Дніпро, Дніпропетровська філармонія ім. Л. Когана 2020. Купить билеты в Дніпро со скидкой онлайн. Концерты в Дніпро