Собачий стендап фест

Київ, Культ Мотив
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Собачий стендап фест - 10.03.2024 15:00

Собачий стендап фест – день гумору та розваг для тих хто обожнює собак і комедію. Чекаємо на вас з вашими песиками (і без).

Цілий день присвячений нашим петсам, для них і маркет з собачими штуками та смаколиками, про них шоу і жарти. Ми просуваємо ідею петсфрендлі заходів і того, що з собаками можна і треба всюди!

Укр.літ – ютуб шоу, в якому комедійно огворюємо літературну спадщину України, цього разу обговоримо казки про собак.

Собачий стендап – ні, мопсу не даватимуть мікрофон, хоча йому точно є що сказати, натомість мікрофон буде у коміків, які розкажуть про свій досвід взаємодії з песами, про своє собаче батьківство і людей які стверджують, що пес не дитина (тю).

План такий:

з 15:00 – працюватиме маркет з товарами для собак, ви зможете придбати для собані новий весняний лук, смаколики. Пощупати руками, приміряти на собаню, познайомитись з новими брендами – наживо.

16:00 – запис ютуб-шоу Укр.літ від КолоКомедії, казки про собак.
Цього разу в колі: Сергій Афонський, Дмитро Оніщенко, Юрій Коломієць, Світлана Немонежина.

18:30 – Собачий Стендап на теми навколо домашніх улюбленців.
На сцені: Світлана Немонежина, Дмитро Білоус, Олена Черемхівська, Євген Євсюков, Альберт Лалаян.

Ніжне прохання:
Врахуйте, що захід триватиме близько 6 годин, буде багато гостей (і людей, і собак), оцінюєте, будь ласка, рівень соціальності та витривалості вашої собаки і наскільки їй комфортно буде перебувати в компанії інших песиків.

Чекаємо на вас в закладі Культ Мотив за адресою Спаська 36/31.
На локації працюватиме бар та кухня.

Про коміків:

Світлана Немонежина – авторка ідеї собачого стендапу, лігосмішниця, комікеса Підпільного стендапу. Ніжний, в неочікуваних місцях переростаючий в гострий, гумор, незвичні спостереження – от чого від неї чекати. Петс перент офіційного обличчя собачого стендапу Маячка.

Дмитро Білоус – автор і виконавець найемпатичніших розмов з глядачами, комік Підпільного стендапу, засновник крутого ютуб каналу та подкасту «Діма Білоус». Дотепний, інтелектуальний, уважний комік. Петс перент улюбленця року за версією Підпільний awards – Тюльпанчика.

Євген Євсюков – навіжений кумедник з шаленою акторкою, генерує гумор навіть коли спить, співзасновник Камеді Рум, геній Тік Ток роликів коли перебуває у «Творчій кризі». Петс перент інтроверта Джуна.

Альберт Лалаян – кріейтор теплої, доброї комедії та якісного сторітеллінгу. Лігосмішник, комік Камеді Рум, учасник ХтоЗна Шоу та Новин на Мінус Першому. Петс перент лабрадора Чіпса.

Олена Черемхівська – стендап комікеса, резидентка Stand Up School. Петс перент Персика.

Метки:

Київ, Культ Мотив
Билеты от 400 грн!
Купить билет на Собачий стендап фест
Афиша Київ, Культ Мотив 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ