Билеты от 5000 грн!
Купить билет на Local HoReca Masters - 17.11.2023 08:00
Вперше 17 листопада в Житомирі відбудеться кулінарний захід Local Horeca Masters
На кухні-сцені 6 спікерів з різних міст України поділяться своїм досвідом і знаннями на лекціях і майстер-класах, у презентаціях та протягом дегустацій.
Кожен шеф-кухар мріє відкрити свій заклад. Ми обговоримо чек-лист запуску ресторану. Лайфхаки і факапи, з якими стикаються ресторатори і шеф-кухарі у щоденній роботі. Як трансформувалася робота в закладах під час війни. Які зміни відбулися в меню, особливості роботи персоналу та нові виклики гостей. Дослідимо гострі юридичні питання, на які слід звертати увагу. Поділимось досвідом ефективного управління і особливостями масштабування закладів.
Спікери:
Андрій Магалецький, засновник консалтингової компанії RESTETICA, Київ
Олексій Повторейко, співвласник і бренд-шеф мережі ресторанів «НАЖИВО», Київ
В’ячеслав Попков, шеф-кухар ресторанно-готельного комплексу RiverSide, Чернігів
Сергій Пастух, бренд-шеф компанії «Маресто», Київ
Євген Комаров, юрист ЮK «GLOBAL LAW», голова юридичного комітету ГС «Українська ресторанна асоціація», Київ.
Віктор Бєляк, бренд-шеф мережі закладів SALAD, Житомир.
Чекаємо зустрічі 17 листопада в ресторані Primavera Ristorante italiano (Площа Замкова 5/8).