Трубач. Прем`єра (театр Маскам Рад)

Київ, Підвал Культури
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Трубач. Прем`єра (театр Маскам Рад) - 31.07.2022 19:00

Під час оборони Маріуполя, яка тривала протягом 82 днів, у боях брала участь 36 бригада морської піхоти. Бригада понесла важкі втрати. Врешті, її було оточено. Командир був змушений задіяти у боях, як основний, так і допоміжний склад бригади, в тому числі весь склад її духового оркестру.
Головний герой п’єси – трубач. І позивний на війні у нього також Трубач. Він єдиний, хто залишився в живих з усього складу оркестру. Насправді Трубач не просто виконавець. Він закінчив композиторський факультет консерваторії. Віг – Творець. Протягом всієї вистави Трубач знаходиться в пошуку формули гармонії війни і мріє написати Симфонію війни.
Внутрішній конфлікт творчої людини через конфлікт творчості й творення з руйнівною суттю війни. Герой поступово починає усвідомлювати, що формули гармонії війни не існує, бо війна – це какофонія, і в ній немає гармонії.
Драматичні події оборони Маріуполя гідні знайти своє відображення в мистецтві, як знайшли свого часу події Троянської війни, Першої та Другої світової війн, та інші важливі батальні події.
За п`єсою Інни Гончаровою у викрнанні Петра Миронова
Вистава відбудеться в Підвалі Культури за адресою: вулиця Гончара, 30 а.
Вхід до зали з вулиці Гончара через арку.
Підвал Культури – безпечний майданчик, оскільки водночас є бомбосховищем. Отже, виставу не буде перервано в разі повітряної тривоги.
В Підвалі Культури затишна атмосфера і є бар!!!
Посадка вільна.
Частину коштів від продажу квитків буде спрямовано на підтримку ЗСУ

Метки:

Київ, Підвал Культури
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Трубач. Прем`єра (театр Маскам Рад)
Афиша Київ, Підвал Культури 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ