Орган під зорями "Interstellar"

Київ, Планетарий
Билеты от 550 грн!
Купить билет на Орган під зорями "Interstellar" - 01.10.2022 19:00

Душа та сердце кожного українця та українки потребують зараз хоч на деякий час відпустити гнітючі думки, відновити свої сили для подальшої боротьби та трохи помріяти про мир та злагоду. Допоможе в цьому мистецтво та музика, творчість талановитих людей.

Київський Планетарій в рамках мистецького проекту ARTSpace запрошує послухати величний орган Франції в програмі “Interstellar”під вражаючими відеопроекціями 360° на найбільшому куполі України.

Семплований орган Нотр-Дам – це звучання 7400 труб органу, які записані наживо у соборі та відтворені за допомогою комп’ютерних технологій та трьохмануального електронного органу Johannus. Така технологія найбільш реалістично відтворює не лише звучання, але й акустику Нотр-Да́м де Парі. Саме цей інструмент впливав на формування та розвиток органної композиції та органобудівництво у всьому світі.

Під сферичні відеопроекції космічної тематики та потужного звуку відвідувачі повністю зануряться в іншу реальність. Від галактики до галактики, від епохи до епохи буде розгортатися наша програма. Бах, Брамс, Сен-Санс, Штамм та ін. повністю розкривають ніжні та надпотужні звуки цього космічного інструменту.

За органним пультом виступить талановита українська органістка Олена Болюх. Вона є лауреатом V Міжнародного конкурсу органістів ім. В. Кікти (2012). Веде активну сольну концертну діяльність, а також виступає з ансамблевими, хоровими колективами та оркестрами в Україні, Польщі та Франції. У репертуарі – твори майстрів XVI-XVII ст., композиторів епохи Відродження, бароко, романтизму та сучасних авторів.

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в будь якому разі не будуть втрачені*

*У разі відміни(зупинки) програми у зв’язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, однак Київський Планетарій гарантує перегляд даної програми в повному обсязі таким чином: якщо в період проведення програми буде повідомлено про повітряну тривогу, відвідувачам необхідно буде перейти в найближче укриття (станція метро Олімпійська). Після повідомлення про відбій повітряної тривоги, програма буде продовжена в межах загальної тривалості. У разі, якщо повідомлення про відміну повітряної тривоги буде оголошено пізніше, ніж до 20:15 год., проведення програми переноситься на іншу дату зі збереженням квитків відвідувачів.

Це оголошення є публічною офертою, яка вважається акцентованою наявністю факту придбання квитка.

Метки:

Київ, Планетарий
Билеты от 550 грн!
Купить билет на Орган під зорями "Interstellar"
Афиша Київ, Планетарий 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ