Олег Скрипка та Воплі Відоплясова. Благодійний Різдвяний Вечір

Буковель, Банкетний зал (GRAND HALL) F&B SPA RESORT
Билеты от 1500 грн!
Купить билет на Олег Скрипка та Воплі Відоплясова. Благодійний Різдвяний Вечір - 07.01.2023 18:00

БЛАГОДІЙНИЙ РІЗДВЯНИЙ ВЕЧІР З ОЛЕГОМ СКРИПКОЮ ТА ГУРТОМ «ВОПЛІ ВІДОПЛЯСОВА»

Різдво приховує велику божественну таїну народження Світла, Любові і Життя. Наше свято традиційно сповнене надії, радості і добрих справ. І ми залишимо його саме таким!

7 січня запрошуємо на затишний різдвяний вечір у Буковелі (Урочище Вишня, 13. Grand Hall F&B SPA Resort, колишній Fomich Hotel). Початок о 18:00.

Вас чекає славетна програма «Щедрик» – лунатимуть колядки та щедрівки у виконанні легендарних Олега Скрипки й ВВ. Команда Країни Мрій вже 35 років працює на теренах української традиції, тож музика звучатиме не тільки якісно, а й щиро.

І про добрі справи! Ви побуваєте на справжньому благодійному аукціоні. Унікальні лоти від майстрів мистецтва і відомих артистів та діячів України стануть ексклюзивом у вашій колекції чи цінним подарунком для рідних.

Кошти з аукціону та частина коштів від квитків будуть спрямовані на допомогу внутрішнім переселенцям у «ГО ВПО України» – людям, які постраждали від війни, втратили свої домівки і ЗСУ.

Також у програмі: Національний академічний Гуцульський ансамбль пісні і танцю «ГУЦУЛІЯ». Самобутній колектив, відомий далеко за межами України: понад 10 тисяч концертів з аншлагами по всьому світу, лауреат Міжнародного фестивалю у Румунії, Угорщині, Італії.

Ведучий вечора – Валерій Чигляєв – Заслужений артист України, актор театру та кіно і людина з добрим почуттям гумору.

«І нехай голоси наші стануть спільно – сильними в радісних Різдвяних Колядках і Щедрівках, несуть нам силу і кріпость духу і плоті. Нехай Український Щедрик лунає гучно по всій стражденній землі, як символ відновлення та очищення України від ворога, як символ народження нової сильної Вкраїнської Держави» – Олег Скрипка.

Метки:

Буковель, Банкетний зал (GRAND HALL) F&B SPA RESORT
Билеты от 1500 грн!
Купить билет на Олег Скрипка та Воплі Відоплясова. Благодійний Різдвяний Вечір
Афиша Буковель, Банкетний зал (GRAND HALL) F&B SPA RESORT 2020. Купить билеты в Буковель со скидкой онлайн. Концерты в Буковель