Древо успіху – Online авторський творчий тренінг

Online, Online
Билеты от 990 грн!
Купить билет на Древо успіху – Online авторський творчий тренінг - 13.12.2020 10:00

«Дерево успіху» Online Творчий тренінг

Арт центр «Студія творчого резонансу» зафпрошує на «ДЕРЕВО УСПІХУ» Перший авторський творчий тренінг, де засвоєння теоретичних знань відбувається у поєднанні з практикою малювання

Цілі тренінгу:
Перезавантажити життя під час карантину: запустити власні механізми успіху для подальшої особистої реалізації . Ви отримаєте знання та інструменти, як налаштувати себе на успіх.
Ви намалюєте власну картину, яка буде мотивувати вас до успішних дій! Головна мета : отримати реальний досвід творчості через дії в малюванні, а не тільки як теоретичний презентаційний матеріал.
Навчити застосовувати творчий підхід у всіх сферах життя. Ми будемо говорити як сформувати внутрішній стан успіху, переходити в різні стани психоенергетики, та лишатися сповненим енергією.

Структура тренінгу:

Частина №1
Творчі практики сприйняття власного успіху, управляння увагою, вміння концентруватися на різних задачах, навчимося керувати власним настроєм

Частина №2
Робота над власними складовими успіху та цінностями. Учасникам будуть запропоновані зручні інструменти моделювання успіху. Актуальна тема подумати що насправді важливо для тебе в 2021!

Частина №3
Малюємо власне «Дерево успіху» на полотні акриловими фарбами, при цьому відпрацьовуємо навички власної ефективності та творчості. Практика творчої дії. Малювати власний успіх надзвичайно цікаво!
Викладає 1 бізнес тренер – художник. Нас чекає 4 години творчого задоволення та спілкування!

Вартість тренінгу 990 грн. на людину. Включає всі навчальні та художні матеріали ( папір для акрилу , фарби акрил, пензлі, одноразові матеріали тощо), матеріали відправляються Новою Поштою

Реєстрація обов’язкова (050) 3521614 (Viber, Telegram). Кількість місць обмежена для комфортної роботи групи!

Адреса : Online в Zoom

Метки:

Online, Online
Билеты от 990 грн!
Купить билет на Древо успіху – Online авторський творчий тренінг
Афиша Online, Online 2020. Купить билеты в Online со скидкой онлайн. Концерты в Online