Online-шоу «Супер герої рятують Новий Рік»

Online, Online
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Online-шоу «Супер герої рятують Новий Рік» - 25.12.2020 10:00

УНІКАЛЬНЕ В СВІТІ ONLINE-ШОУ

Досить гадати – будуть новорічні заходи в цьому році чи ні. Компанія МультіШоу, один з лідерів в сфері дитячих шоу, придумала інноваційний формат Новорічних Ялинок.

У шоу “Супергерої рятують Новий рік” зможуть взяти участь діти з усіх куточків планети. Для цього потрібно встановити додаток на телефон і брати участь в трансляції на великому екрані.

Це не просто новорічна ялинка в online-форматі – це СЕНСАЦІЯ в індустрії дитячих шоу

КОЖЕН ГЛЯДАЧ – УЧАСНИК ШОУ

Кожне шоу проходить в прямому ефірі. Ви берете участь у захоплюючих інтерактивах в додатку шоу: допомагаєте прийняти рішення героям, відповідаєте на питання, завантажуєте своє відео в трансляцію, отримуєте бали і берете участь в рейтингу супергероїв. А в кінці шоу Ви отримаєте сертифікат Супергероя.

СУЧАСНИЙ СЮЖЕТ

Напередодні Нового Року на планеті починають відбуватися дивні речі. Світ немов перекинувся з ніг на голову: в Африці вдарив мороз і все вкрилося кригою, а на Півночі спека і тануть сніги.

Всьому виною чарівна гра, яку в подарунок отримав головний герой – хлопчик на ім'я Фло. Вона позбавила магічної сили Діда Мороза, і тепер люди всіх частин світу приречені залишитися без головного свята – Нового року.

Головному герою Фло разом з супергероями з чарівною відео-ігри і багатотисячної командою помічників – глядачів треба буде пройти незвичайні інтерактивні випробування, щоб Дід Мороз повернув свою чарівну силу і розставив все на свої місця. Тільки тоді Новий рік зможуть зустріти на всіх континентах. Приєднуйся, від тебе залежить доля Нового року!

КЕРУЙ В ДОДАТКУ

Стань повноцінним учасником шоу – керуй місією зі свого смартфона!

Для цього скачай додаток «МультіШоу»

ДИВИСЬ НА ВЕЛИКОМУ ЕКРАНІ

Трансляція доступна на пристроях SMART TV і будь-якому комп'ютері, де є YouTube. Важливо: посилання на трансляцію повинно бути скопійовано з програми і відкрита перед початком шоу на ДРУГОМУ пристрої.

ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ УЧАСТІ:

1. Завантажте додаток “Мульті Шоу” на свій смартфон або планшет:

– в AppStore – https://karabas.com/r/5yz

– в Google Play – https://karabas.com/r/5z0

2. Пройдіть реєстрацію, вказавши номер телефону (номер телефону може відрізнятися від номера телефону покупця)

3. Активуйте квиток, вказавши Ваш код доступу

4. У розділі “Мої шоу” з'явиться актуальний сеанс. За 72 години до початку трансляції в описі сеансу з'явиться посилання на онлайн-трансляцію в YouTube

5. Беріть участь в інтерактиві в додатку “Мульті Шоу” зі смартфона або планшета, дивіться онлайн-трансляцію в YouTube з другого пристрою (Smart TV, комп'ютер або ноутбук)

 

Метки:

Online, Online
Билеты от 290 грн!
Купить билет на Online-шоу «Супер герої рятують Новий Рік»
Афиша Online, Online 2020. Купить билеты в Online со скидкой онлайн. Концерты в Online