Арт-лекція: Сюрреалізм – не лише Далі

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Арт-лекція: Сюрреалізм – не лише Далі - 28.06.2023 18:30

Арт-лекція: Сюрреалізм – не лише Далі

Про Сальвадора Далі вже сказано багато, і ми не будемо повторюватись. Ми розкажемо про невідомі грані його творчості, які втілились в успішні бізнес-проекти.

Також ми поговоримо про художників різних країн, які продовжили справу сюрреалізму. Виявляється, що дивакуваті художники, які малюють дивакуваті картини, є майже у всіх країнах. Більшість з них ви не знаєте, але їхні картини варто побачити!

Звичайно, Україна має таланти у всіх сферах, і сучасне мистецтво – не виняток. Виявляється, що сюрреалізм – це не десь далеко – серед нас живуть талановиті митці світового рівня.
Приєднуйтесь, нудно не буде!

Лектор – Сергій Доценко, кандидат фіз-мат наук, доцент в галузі прикладної математики та інформатики. Веде лекції нестандартно – бачить і розбирає те, що суто творчі люди не бачать. Мистецтво є захопленням лектора протягом вже багатьох років.

Вартість участі в лекції за передплатою 250 грн (що включають 150 грн барний депозит, тобто вино й закуска на цю суму).

Арт- й мультимедійні лекції відбуваються регулярно в богемному місці MODI Art&Wine Gallery (адреса: м.Київ, вул. Мала Житомирська 17 – www.facebook.com/modigallery/events. Тел. для довідок: 380 66 355 1847).

Любите вино й мистецтво – значить, ви у Моді

Метки:

Київ, MODI Art and Wine Gallery
Билеты от 250 грн!
Купить билет на Арт-лекція: Сюрреалізм – не лише Далі
Афиша Київ, MODI Art and Wine Gallery 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ