Новорічний концерт «Загадаю Миколаю» з Тетяною Піскарьовою

Київ, Будинок Офіцерів
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Новорічний концерт «Загадаю Миколаю» з Тетяною Піскарьовою - 17.12.2021 16:00

Загадаю Миколаю” з Тетяною Піскарьовою- це яскравий, новорічний концерт, для всієї родини у двох частинах з антрактом. Юні артисти діти, разом із зірками української естради об'єднались та підготували для вас: новорічний настрій, захоплюючі новорічні пісні, яскравих казкових персонажів, багато сюрпризів, усмішок та найтепліших емоцій.

Під час антракту на дітей чекає справжня резиденція Святого Миколая. Де дітки зможуть поспілкуватися зі Святим Миколаєм, розказати йому вірші, та поділитися своїми заповітними мріями. А також весело провести час з казковими персонажами біля ялинки. Солодощі, подарунки,сюрпризи, веселі фото та розваги чекають на вас та вашу дитину. І повірте – саме в цей казковий передноворічний час, усі бажання вашої дитини обов'язково виповняться.

Тож 17 грудня, чекаємо вас у Центральному Будинку Офіцера, м. Київ , об 16:00.!!!! Порадуйте свою дитину, сходіть разом на яскравий новорічний сімейний концерт “Загадаю Миколаю”з Тетяною Піскарьовою. І будьте впевнені, що найзаповітніші мрії і бажання ваших дітей обов'язково здійсняться.

Метки:

Київ, Будинок Офіцерів
Билеты от 200 грн!
Купить билет на Новорічний концерт «Загадаю Миколаю» з Тетяною Піскарьовою
Афиша Київ, Будинок Офіцерів 2020. Купить билеты в Київ со скидкой онлайн. Концерты в Київ